Mijn favorieten

Waardebepaling

 

Een gratis waardebepaling van je woning verplicht je tot niets, maar biedt wel heel veel duidelijkheid!


We snappen dat jij je woning alleen verkoopt tegen de beste prijs. Ondanks de betere marktomstandigheden is dat nog steeds geen vanzelfsprekendheid. Alles valt of staat met een juiste vraagprijs, presentatie, promotie en aanpak. Hoe wij dit doen vertellen we je graag tijdens een gratis en geheel vrijblijvende waardepaling van je huis of appartement.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een (mondelinge) verklaring van de makelaar waarin de verwachte verkoopwaarde en de door ons geadviseerde vraagprijs wordt aangegeven. Het is een advies, een reële indicatie om je huis goed in de verkoop te kunnen zetten. Het bepalen van de waarde van je huis kun je gratis laten doen door KJB makelaardij zonder enige verplichting. We hopen uiteraard dat je de woning bij ons in de verkoop zet, maar je bent daartoe niet verplicht, je zit nergens aan vast.

Tijdens de waardebepaling krijg je een overzicht van verkooptransacties van vergelijkbare woningen die (recent) zijn verkocht in de directe omgeving, tevens krijg je een vrijblijvend kosten aanbod indien je besluit de woning te gaan verkopen.

Wat kan KJB makelaardij bij de verkoop betekenen?

Het verkopen van een woning hoeft in deze tijd geen kunst te zijn. Het verkopen tegen de best haalbare prijs blijft echter een vak apart.

Niet het vinden van de koper, maar het vinden van de beste koper is de absolute uitdaging. Dat vergt timing, afstemming, ervaring en kennis. Hier helpen we je graag bij.

KJB makelaardij is een klein kantoor met 20 jaar ervaring als NVM makelaar in Nuenen en de regio Eindhoven, we trekken samen met de verkoper op, waarbij persoonlijk contact en korte communicatielijnen zijn gegarandeerd. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling kun je onderstaand formulier invullen of even bellen op telefoonnummer 06 - 22567190

 

 

Woning van de maand