Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kievietlaan 6 in Best 5683 RC

Kievietlaan 6

5683 RC Best
Prijs op aanvraag

Omschrijving

BEST, KIEVITLAAN 6
RIANT GESITUEERD OP TOPLOKATIE, OP STEENWORPAFSTAND VAN DE BESTSE GOLF EN COUNTRYCLUB, QUA LOKATIE, AFMETING EN MAATVOERING UNIEKE VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGES, 8 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS SCHITTEREND AANGELEGDE EN GEHEEL MET HERAS HEKWERK OMHEINDE PRIVACY BIEDENDE TUIN GRENZEND AAN HET KOEKOEKSBOS.


Toegang via stalen schuifpoort met afstandsbediening...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1990 Woonoppervlakte 415 m² Aantal kamers 10
Lees meer

Omschrijving

BEST, KIEVITLAAN 6
RIANT GESITUEERD OP TOPLOKATIE, OP STEENWORPAFSTAND VAN DE BESTSE GOLF EN COUNTRYCLUB, QUA LOKATIE, AFMETING EN MAATVOERING UNIEKE VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGES, 8 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS SCHITTEREND AANGELEGDE EN GEHEEL MET HERAS HEKWERK OMHEINDE PRIVACY BIEDENDE TUIN GRENZEND AAN HET KOEKOEKSBOS.


Toegang via stalen schuifpoort met afstandsbediening alsmede looppoort.
Hekwerk voorzien van intercom en videofoon en camera bewaking.

HAL:
Overdekte entree, via dubbele deuren toegang tot de hal met vide (crica 5 meter hoog)
Geheel betegeld toilet met fonteintje meterkast (1) en werkkast.

Vanuit de hal toegang tot de woonkamer alsmede de slaapvleugel beganegrond
(4slaapkamers, 2 badkamers, 2e toilet met fonteintje en garderoberuimte)

WOONKAMER: (90 m2)

Via dubbele glazen deuren is de Z-vormige woonkamer met muziek, zit en eethoek te bereiken.
De woonkamer is voorzien van een gasopenhaard, convectorputten, stuckwerkplafonds met inbouw halogeenverlichting en een ingebouwde bar.
Vanuit de woonkamer is er veel tuin contact door de grote raampartijen, vanuit de woonkamer is het deels overdekte betegelde terras (80m2) te bereiken.
Het terras is voorzien van een openhaard, elektra en tv aansluitingen.

WOON/EETKEUKEN: (32m2)

De keuken met schier kookeiland is in lichte tinten afgewerkt en heeft zeer veel kast en bergruimte, verder is de keuken voorzien van een dubbele spoelbak met close in boiler en de inpbouwapparatuur bestaat uit een 90 cm brede gaskookplaat, afzuigschouw, oven, koelkast en vaatwasser.

In de keuken bevindt zich 1 van de 5 intercominstallaties waarmee intern gecommuniceerd kan worden, alsmede een beeldscherm waarmee de straatzijde en de tuinzijde van de villa geobserveerd kunnen worden.
Ook bevindt zich in de keuken 1 van de 2 videofooninstallaties waarmee ook de schuifpoort bediend kan worden.
De ramen van de serre in de keuken zijn voorzien van automatisch elektrische zonnescreens.

PANTRY / SPEELKAMER / LAUNDRY / BERGING / DUBBELE GARAGE:

Vanuit keuken toegang tot de pantry:
Vanuit deze ruimte is bereikbaar de speelkamer en de laundry welke voorzien is van 2 aansluitingen voor wasmachines en droger, tevens is hier een betegeld toilet (2).
De grootte inpandige garage met berging en vliering is verwarmd en geheel betegeld en de berging is voorzien van een grote inbouwkast.
De garage is voorzien van 2e op afstand bedienbare deuren, tevens bevind zich in de garage een 2e meterkast (totaal 22 groepen en 4 aardlekschakelaars en krachtstroom ten behoeven van de groundsprinkler sproei-installatie.

SLAAPVLEUGEL BEGANEGROND:

4 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, TOILET (3), GARDEROBERUIMTE EN 2 INLOOPKLEEDKASTEN

Via de hal bereikbaar 4 slaapkamers aan de tuinzijde, allen met grote puien met draai en kiepramen (alle slaapkamers zijn voorzien van inbouw halogeenverlichting en smaakvolle elektrisch te bedienen zonnescreens.

Aan de overzijde bevinden zich achtereenvolgens de garderoberuimte, badkamer (1), uitgevoerd in lichte betegeling voorzien van ligbad met handdouche, dubbele wastafels met mengkranen en ombouwmeubel en separate douchecabine met thermostaatkraan.
Separaat gesitueerd toilet met fonteintje (3).

De ouderslaapkamer met 2 inloopkleedkasten en badkamer (2) totaaloppervlakte 45 m2
uitgevoerd in lichte betegeling met ligbad met handdouce, dubbele wastafels met mengkranen en ombouwmeubel en separate douchecabine met thermostaatkraan.

VERDIEPING:
3 SLAAPKAMERS, TOILET (4), BADKAMER (3), ZONNEBANKRUIMTE, VIDE, BALKON, ZOLDERRUIMTE

Grote overloop met vide welke toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van grote draai en kiepramen en bieden allen toegang tot het zuid gerichte balkon.
Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwspots en ingebouwde kastruimtes.

Separaat gesitueerd toilet (4) met fonteintje

In lichte tinten betegelde badkamer (3) met douchecabine met thermostaatkraan en wastafel met ombouwmeubel.

Op derze verdieping bevindt zich ook een grote zolderruimte waar de cv installatie is geintergreerd via een Nefit boiler en 2 Nefti HR gaswandketels (70 kilowatt) met kaskaderegelaar.Cv installatie is vernieuwd in oktober 2004
De zolderruimte is beloopbaar en biedt zeer veel bergruimte.

ALGEMEEN:
BEGANEGRONDVLOER VOORZIEN VAN TEGELVLOER MET VLOERVERWARMING
ALARMINSTALLATIE
INTERCOM EN VIDEOFOON EN CAMERA BEWAKING
COMPLETE ISOLATIE DAK, VLOER, SPOUW EN DUBBELGLAS TOTAAL
ZONNESCREENS EN ZONNELUIFELS
COMPLETE TUINVERLICHTING
2 TUINHUISJES
ZEER FRAAI AANGELEGDE GEHEEL MET HEKWERK AFGEZETTE TUIN MET GAZON, BOARDERS, TERRAS MET OPENHAARD, GROUNDSPRINKLER SPROEI INSTALLATIE, TUINVERLICHTING.
KAVELAFMETING 51 M X 42 M (BEST F 636 GROOT 21 ARE 44 CENTIARE)

DE RUSTIGE LIGGING IN DE GEWILDE VILLAWIJK TUSSEN BEST EN EINDHOVEN MAKEN SAMEN MET DE TOEGEPASTE MAATVOERINGEN EN DE SCHITTEREND AANGELEGDE TUIN GRENZEND AAN HET KOEKOEKSBOS DIT GEHEEL TOT EEN UNIEK OBJECT.

NOOT:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom á 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. 

De makelaar als poortwachter

Het is u wellicht opgevallen dat wij sinds kort veel vragen stellen. Dit komt doordat de overheid sinds 25 juli 2018 makelaars (eerder waren het vooral banken) de rol van poortwachter heeft gegeven. Voor u en ons heeft dit de nodige veranderingen en verantwoordelijkheden meegebracht.

Waarom vragen wij wat we vragen?
Op basis van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) moeten wij al onze klanten identificeren en en die identiteit verifiëren, dus ook die van u. Kortom: wij moeten weten met wie wij zaken doen.

Naast het identificeren en verifiëren brengen wij in kaart waar u woont, maar waarom? Dit alles heeft te maken met het feit dat er landen zijn met een verhoogd risico op witwassen en/of financiering van terrorisme. Daarom doen wij dus onderzoek naar waar u woont en leggen dit vast.

Waarom wordt er gevraagd naar de herkomst van gelden?
We zijn er dan nog niet, want hoe gaat u de aankoop financieren? Waar komt het geld vandaan? Zo’n vraag zorgt wellicht voor onbegrip bij u, maar helaas zijn wij het verplicht om te achterhalen wat de herkomst is van het geld waarmee u uw aankoop gaat financieren. Waarom? Omdat we van de wetgever moeten vaststellen dat u met uw aankoop geen geld wilt witwassen.

Als we dit in kaart hebben gebracht voldoen wij aan onze verplichting vanuit de Wwft om een cliëntenonderzoek te doen voordat wij een aan- of verkoop laten plaatsvinden.

MOT
Wij zijn ook verplicht een melding te doen bij de FIU (Financial Intelligence Unit) Nederland, als we een vermoeden hebben van een (voorgenomen) ongebruikelijke transactie. Bijvoorbeeld als we geen reële verklaring van u krijgen over de herkomst van de gelden.

Wij begrijpen dat het cliëntenonderzoek om privacygevoelige informatie vraagt, vanuit wet- en regelgeving is dit vastgelegd en makelaars moeten hieraan voldoen. Het verzoek om deze informatie is niet in strijd met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning villa Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1990 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 415 m² Perceeloppervlakte 2144 m² Overige inpandige ruimte 15 m² Inhoud 1725 m³ Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 8 Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Energie Energieklasse B Energie einddatum 01-10-2025 Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard C.V.-Ketel HR 2 x (Gas Combiketel uit 2004, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 2 auto(s). Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water, Met vliering, Met elektrische deur Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geïsoleerd Toelichting aansluitend aan garage inpandige berging van 18 m2 Parkeeroppervlakte 36 m² (600 bij 600) Totaal aantal 1 Dak Soort dak lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, Buitenzonwering, Airconditioning, Satellietschotel, Schuifpui, Frans balkon, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Best Sectie F Perceelnummer 636 Oppervlakte 2144 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.