Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Venuslaan 367 in Eindhoven 5632 HK

Venuslaan 367

5632 HK Eindhoven
Koopsom € 215.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim ( circa 95 m2) 3-kamer hoekappartement 6e etage (oorspronkelijk 4 kamers) met balkon op zuiden, inpandige berging voldoende parkeergelegenheid, rustig maar toch zeer centraal gelegen in de directe omgeving van Winkelcentrum Woensel, ziekenhuis, Fontys, Tu en uitvalswegen en het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1973 Woonoppervlakte 95 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Ruim ( circa 95 m2) 3-kamer hoekappartement 6e etage (oorspronkelijk 4 kamers) met balkon op zuiden, inpandige berging voldoende parkeergelegenheid, rustig maar toch zeer centraal gelegen in de directe omgeving van Winkelcentrum Woensel, ziekenhuis, Fontys, Tu en uitvalswegen en het centrum van Eindhoven.


INDELING EN AFWERKING:

BEGANE GROND:

Voor het complex voldoende parkeergelegenheid.
Centrale entre met bellentableau met videofoon, hal met toegang tot de lift en de individuele bergingen.

ZESDE ETAGE:

Binnenhal samen met 2 appartementseigenaren. ( dus geen buitengalerij en 1 directe buur)

Het appartement zelf omvat een HAL met garderobe;.

Woonkamer met een oppervlakte van 6.4 x 4 voorzien van fraai hoekraam en mooi uitzicht richting het centrum van de stad;

Woonkeuken met een oppervlakte van 15 m2 voorzien van een kunststof inrichting met inbouwapparatuur, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron en veel kast bergruimte, voorts deur naar overdekt balkon 5.10 x 1.70 op het zuiden. , met zonneluifel, vlonder en verlichting.
De oorspronkelijke werkkamer 3.70 x 2.80 staat momenteel in open verbinding met de woonkeuken, eventueel is deze kamer weer af te splitsen en te gebruiken als 3e slaapkamer.

Gang met ingebouwde voorraadkasten.
Geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje.

Slaapkamer 1: 4.30 x 2.80 voorzien van ingebouwde kasten.
Slaapkamer 2: 2.8 x 2.20 voorzien van deur naar klein balkon op de noordzijde.
Geheel betegelde badkamer 2.20 x 1.60 voorzien van ligbad, vaste wastafel met ombouw meubel en aansluiting voor wasmachine.

BIJZONDERHEDEN:

- net appartementencomplex met een fraaie en gunstige ligging.
- 6e etage met mooi uitzicht richting de stad, balkon zuid ( niet op Kennedylaan)
- 2 slaapkamers ( met kleine ingreep weer 3 slaapkamers zoals origineel
- veel lichtval dankzij de hoekligging in het complex.
- deels isolerende beglazing.
- balkon aan voorzijde pal zuid gericht.
- centrale voorziening voor verwarming en warm water.
- voorschotbijdrage aan stook- en servicekosten circa € 275,00 per maand.(dit is inclusief 125 euro warmte)
- Aanvaarding per 1 juni 2019
- Algemeen bouwjaar circa 1973, woonoppervlakte circa 95 m exclusief balkons, (Gemeten NEN 2580) 6e etage, vloerbedekking in heel het appartement.

NOOT:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom á 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. 

De makelaar als poortwachter

Het is u wellicht opgevallen dat wij sinds kort veel vragen stellen. Dit komt doordat de overheid sinds 25 juli 2018 makelaars (eerder waren het vooral banken) de rol van poortwachter heeft gegeven. Voor u en ons heeft dit de nodige veranderingen en verantwoordelijkheden meegebracht.

Waarom vragen wij wat we vragen?
Op basis van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) moeten wij al onze klanten identificeren en en die identiteit verifiëren, dus ook die van u. Kortom: wij moeten weten met wie wij zaken doen.

Naast het identificeren en verifiëren brengen wij in kaart waar u woont, maar waarom? Dit alles heeft te maken met het feit dat er landen zijn met een verhoogd risico op witwassen en/of financiering van terrorisme. Daarom doen wij dus onderzoek naar waar u woont en leggen dit vast.

Waarom wordt er gevraagd naar de herkomst van gelden?
We zijn er dan nog niet, want hoe gaat u de aankoop financieren? Waar komt het geld vandaan? Zo’n vraag zorgt wellicht voor onbegrip bij u, maar helaas zijn wij het verplicht om te achterhalen wat de herkomst is van het geld waarmee u uw aankoop gaat financieren. Waarom? Omdat we van de wetgever moeten vaststellen dat u met uw aankoop geen geld wilt witwassen.

Als we dit in kaart hebben gebracht voldoen wij aan onze verplichting vanuit de Wwft om een cliëntenonderzoek te doen voordat wij een aan- of verkoop laten plaatsvinden.

MOT
Wij zijn ook verplicht een melding te doen bij de FIU (Financial Intelligence Unit) Nederland, als we een vermoeden hebben van een (voorgenomen) ongebruikelijke transactie. Bijvoorbeeld als we geen reële verklaring van u krijgen over de herkomst van de gelden.

Wij begrijpen dat het cliëntenonderzoek om privacygevoelige informatie vraagt, vanuit wet- en regelgeving is dit vastgelegd en makelaars moeten hieraan voldoen. Het verzoek om deze informatie is niet in strijd met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 215.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1973 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 95 m² Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 6e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 275,00 Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, Buitenzonwering Kadastrale gegevens Gemeente Woensel Sectie L Perceelnummer 3266 Index A-51 Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring