Mijn favorieten

AankoopbegeleidingKees Jan Berveling  NVM-aankoopmakelaar specialist in aankoopbegeleiding
 
Voor veel mensen is het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid. Ook ontbreekt het veel mensen aan ervaring; een huis kopen doe je immers niet iedere dag. Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. Deze onafhankelijke persoon zal de woning reëel bekijken en niet door de "roze bril" van de aspirant-kopers. Ook zal hij trachten de aspirant-kopers met de benen op de grond te houden en wijzen op de plus- maar vooral ook de minpunten van het pand. Het kan dus wel eens voorkomen dat het advies wordt gegeven het betreffende pand niet te kopen, ongeacht of de prijs goed is of niet. Voor deze rationele begeleiding bent u ook bij KJB makelaardij aan het juiste adres

De verkoper laat zich veelal ook begeleiden door een (verkoop) makelaar. Maar let op: deze specialist wordt betaald om de belangen van de verkoper zo optimaal mogelijk te behartigen. Dit kunnen dus nooit uw belangen zijn!

Door het ondertekenen van een koopovereenkomst ga je zware juridische en financiële verplichtingen aan,  Keesjan ondersteunt / begeleidt en weet tot in de kleine details waar het om draait bij de aankoop van een woning of appartement.

Kees Jan doet al het voorwerk, de onderhandelingen met de verkopende makelaar, regelen van een bouwkundige keuring, controleren en beoordelen van de koopakte en begeleiding van de aankoop tot en met inspectie bij oplevering en de notariële overdracht. KJB Makelaardij is een klein kantoor met korte communicatielijnen waarbij persoonlijke en deskundige begeleiding is gegarandeerd voor alle zaken die te maken hebben met de aankoop van een woning of appartement.


Met 20 jaar ervaring als NVM makelaar in Eindhoven en Nuenen en omgeving  kent Kees Jan de huizenmarkt van plaats / wijk / tot op straatniveau.

 
 
      

 

  
 
                        
                                                            
 

            

 

 
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring