Mijn favorieten

Verkoop
Huis Verkopen? Kies voor een klein kantoor met snelle persoonlijke full service, 20 jaar ervaring als NVM-Makelaar en scherp tarief

 

Bent u van plan uw huis te verkopen? Verkoopmakelaar Kees jan Berveling  adviseert u graag. Een helder verhaal, een goed en vooral eerlijk advies en een scherpe courtage maken dat Kees Jan uw makelaar is wanneer u uw huis wilt verkopen in Nuenen of de regio Eindhoven.

Bij ons stuit u niet op verborgen of dubbele kosten, maar een heldere courtageafspraak waarin alle kosten zijn inbegrepen.

Benieuwd naar onze werkwijze en het zeer scherpe makelaarstarief ? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Door met KJB Makelaardij in zee te gaan kiest u voor een betrouwbare partij, klein kantoor met korte communicatielijnen en die met zorg uw belangen behartigt.
Met 20 jaar ervaring als NVM makelaar in Nuenen en Eindhoven en met meer dan 1500 transacties weet Kees Jan tot in de kleine details waar het om draait bij de aan- of verkoop van uw woning of appartement.
 


                                      

     

Woning van de maand

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring